The Sky is the limit #5: Ontvang een gratis telefooncover met jouw bedrijfslogo

Hoe vaak gebruik jij jouw smartphone gemiddeld op een dag?

Het is waarschijnlijk meer dan je dacht. Uit onderzoek blijkt namelijk dat we gemiddeld 100 (!) keer per dag onze mobiele telefoon tevoorschijn halen. We zijn nagenoeg altijd online: we onderhouden sociale contacten, lezen de laatste nieuwsupdates, versturen e-mails en streamen films en series. Maar wist jij dat je op die momenten ook moeite- én kosteloos reclame kunt maken voor jouw organisatie? Wij wel! Lees dus snel verder, want Novuss Telecom & ICT zorgt er graag voor dat jij hier binnenkort ook de vruchten van plukt.

Novuss telefoonhoesje

Jouw bedrijfslogo achterop je smartphone

Met deze laatste jubileumactie voorzien wij je van een gratis telefoonhoesje met daarop jouw bedrijfslogo. Hiermee maak je van jouw smartphone een verlengstuk van jouw visitekaartje, een extra uiting van jouw huisstijl. Want wanneer je voortaan bellend door de supermarkt of op een beurs loopt, of je smartphone in de rust van die spannende voetbalwedstrijd even tevoorschijn haalt, worden de mensen om je heen ongemerkt geconfronteerd met jouw bedrijfslogo.

Dit heeft een positieve invloed: de mens is visueel ingesteld en onthoudt dit logo, waarna onbewust een link met het bijbehorende merk of bedrijf wordt gelegd. Dus wanneer diegene in de toekomst het internet afspeurt naar een bepaalde oplossing of dienst en daarbij jouw logo tegenkomt, voelt dit vertrouwd en is de keuze snel gemaakt. Met een gepersonaliseerd telefoonhoesje versterk je dus niet alleen de uniforme uitstraling (wanneer alle medewerkers dezelfde cover op hun smartphone toepassen), maar zeker ook de naamsbekendheid van jouw organisatie. Win-win!

Eventueel met bijpassend mobiele telefoonabonnement

Ben je niet helemaal tevreden met je huidige telefoonabonnement en zoek je naar iets dat beter bij jouw situatie past, of mag je dit jaar verlengen en ben je benieuwd naar het aanbod van Novuss? Ook daarbij zijn wij je natuurlijk graag van dienst, bijvoorbeeld met het flitsende abonnement waarbij je onbeperkt internet, belt en sms’t. Wanneer je naar het onderstaande telefoonnummer belt, nemen wij de veelzijdige mogelijkheden graag met je door. Het afsluiten van een mobiel abonnement is geen vereiste om in aanmerking te komen voor deze actie.

Zorg dat je deze actie niet mist!

Het enige wat jij hoeft te doen voor het verkrijgen van het gratis gepersonaliseerde telefoonhoesje, is het bestellen van minimaal vijf nieuwe smartphones gedurende dit kalenderjaar (2018). Simpel, toch? Je ontvangt vervolgens voor iedere bestelde telefoon kosteloos het bijpassende hoesje, wat je zelf ontwerpt op ontwerpjeeigenhoesje.nl!

Novuss Telecom & ICT zorgt ervoor dat jij moeiteloos meer bekendheid voor jouw organisatie creëert. Bel nu naar 088 – 203 00 00 voor meer (prijs)informatie en oriënteer je maar vast op de nieuwe smartphone (wat dacht je van de Samsung Galaxy S9?), want jij pakt ‘m binnenkort uit!

Aanbevolen Blog Posts
<
Contact

Ben je nieuwsgierig geworden naar onze producten en diensten of heb je vragen? Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen jouw bericht zo snel mogelijk in behandeling.

Typ hier je zoekopdracht

Novuss golf
spaceman
slot qris
https://sipewarnakepri.com/
slot hongkong
bet 10 ribu
depo 25 bonus 25 bebas ip

slot depo 10k

mahjong ways 2

slot777

slot server kamboja
slot bet 100 perak
slot mahjong
slot 777
slot gacor hari ini
slot olympus wild bandito https://www.pilatesconsignment.com/ slot bet 100