Novuss reikt eerste ’jubileumdrone’ uit aan K.I.M Nederland BV

In maart heeft Novuss er ter ere van het vijfjarig jubileum een evenredig aantal acties gelanceerd. Hieraan zijn gave prijzen gekoppeld die je gedurende heel 2018 kunt bemachtigen door het afnemen van de geselecteerde diensten. Vorige week is de eerste jubileumprijs uitgereikt: K.I.M Nederland BV ontving een nieuwe drone!

Koel Isolatie Maatschappij (K.I.M) Nederland BV is – net als Novuss – een in Apeldoorn gevestigde zakelijk partner en toonaangevend specialist. Wij op het gebied van telecom en ICT, zij op het gebied van isolatiesysteembouw. Onlangs is de samenwerking verder uitgebreid en naar een nóg hoger niveau getild: de Cloud!

Novuss reikt drone uit aan KIM Nederland

Van telecom-  naar full service partner 

Werken in de Cloud is niet nieuw voor K.I.M, echter bood de lokale ICT-partij geen capaciteit om mee te groeien met het tempo van hun organisatie. Daarom zocht K.I.M naar een leverancier die flexibel meedenkt en -schaalt, maar die hen vooral alle zorgen uit handen neemt. Het antwoord op hun zoektocht vonden ze héél dichtbij. Novuss en K.I.M hebben namelijk al jaren een hechte relatie op telecomgebied. Waar de samenwerking ontstond met het verzorgen van mobiele telefonie, groeide deze eerder al uitgegroeid tot het leveren en beheren van een vast-mobiel integratie en nu ook de Cloud.

Gepersonaliseerde Cloudomgeving 

Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan de – voor K.I.M gepersonaliseerde – Cloudomgeving. Zo wordt de lokale omgeving van de 3D-tekenaars gesynchroniseerd naar de Cloud, waarbij de maximale snelheid gewaarborgd blijft. Na het afronden van de projectfase integreert Novuss de Cloudomgeving vervolgens naadloos in de bestaande telecomomgeving, zodat het voltallige K.I.M-team beschikt over één compleet domein – in vertrouwde Novuss’ handen.

Wil jij ook werken in de Cloud? Onderneem dan nu (jubileum)actie, want dan bestellen wij binnenkort ook zo’n toffe drone voor jou! 

In vergelijking met het bestaan van Koel Isolatie Maatschappij Nederland BV, is Novuss nog maar net opgewarmd. K.I.M viert in september namelijk haar gouden jubileum. Namens al onze professionals alvast van harte gefeliciteerd met het 50-jarig bestaan!

Aanbevolen Blog Posts
<
Contact

Ben je nieuwsgierig geworden naar onze producten en diensten of heb je vragen? Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen jouw bericht zo snel mogelijk in behandeling.

Typ hier je zoekopdracht

spaceman
slot qris
https://sipewarnakepri.com/
slot hongkong
bet 10 ribu
depo 25 bonus 25 bebas ip

slot depo 10k

mahjong ways 2

slot777

slot server kamboja
slot bet 100 perak
slot mahjong
slot 777
slot gacor hari ini
slot olympus wild bandito https://www.pilatesconsignment.com/ slot bet 100