Dankzij Novuss gaat VSW van A(naloog) naar V(oIP)

VSW Expeditie B.V. is een internationaal meubeltransportbedrijf met een kantoor in Enschede. Sinds het ontstaan in 1982 doorkruisen de vrachtwagens nagenoeg heel Europa. Een goede (internationale) bereikbaarheid is dan ook cruciaal. Toen de analoge telefoonlijn kuren begon te vertonen, trok VSW bij Novuss Telecom & ICT aan de bel waarna een allesomvattende vast-mobiel integratie volgde. Wij spraken met Maarten van der Struik, financieel manager bij VSW, over zijn ervaring met de samenwerking en de jaarlijkse kostenbesparing.

novuss_nieuwbericht_vsw-expeditie-bv-1

Van analoog naar VoIP

Met ruim twintig actieve vrachtwagens, waarvan het gros buiten onze landsgrenzen rijdt, worden er dagelijks veel internationale telefoongesprekken gevoerd. Voorheen verliep dit analoog, tegenwoordig via internet. Maarten: “De analoge lijn kreeg kuren. Steeds vaker lag het eruit en waren we niet bereikbaar. Dat is geen optie want zelfs in het digitale tijdperk waarin we tegenwoordig leven, wordt er nog altijd veel telefonisch gedaan.” Omdat Novuss Telecom & ICT jaren geleden al de mobiele telefonie voor VSW verzorgde, en beide kantoren slechts een kilometer van elkaar verwijderd zijn, was het contact snel gelegd.

Vast-mobiel integratie

“Om een goede vergelijking te kunnen maken, hebben we meerdere aanbieders gevraagd om een voorstel te doen. Met Novuss hadden we natuurlijk al een persoonlijke klik, we kennen Marc (telecom verantwoordelijke bij Novuss Enschede, red.) bijvoorbeeld al jaren. Toen zij ook nog eens de laagste prijs offreerden, was de keuze snel gemaakt.” Novuss introduceerde de vast-mobiel integratie, waarbij zowel de vaste- als mobiele telefonie in één omgeving wordt onder gebracht. “Deze overgang is echt een grote stap de toekomst in geweest. Alles loopt naadloos in elkaar over; van mobiel tot vast en zelfs onze desktop computers zijn geïntegreerd. Daardoor kunnen we nu rechtstreeks bellen vanuit onze boekhoudsoftware en de internetbrowsers. Heel handig.”

“Service waar je op kunt vertrouwen”

“Novuss verzorgde de complete installatie in één dag, waarbij onze eigen systeembeheerder ook van de partij was. Vervolgens werden de punten en komma’s gezet en waren we echt up and running. Dat was nog niet alles: de beamer werd aangesloten en onze medewerkers kregen een complete uitleg van het systeem. Ook nadien verloopt het contact nog altijd perfect. Zo is Marc al een aantal keren langsgekomen om te kijken of de geïntegreerde oplossing bevalt en er wellicht nog vragen of issues zijn. Dat doen ze echt heel erg goed. Het team van Novuss neemt altijd de tijd, ook wanneer het ‘slechts’ om een kapotte sim-kaart gaat, welke overigens direct vervangen wordt. Novuss levert echt service waar je op kunt vertrouwen, dat is heel fijn.”

Als financieel manager zijn de fiscale voordelen van de vast-mobielintegratie ook Maarten niet ontgaan. “Doordat alles in één omgeving is aangesloten en losse contracten overbodig zijn, kan er een scherpe prijs worden afgegeven. We ontvangen nu één overzichtelijke factuur waar alles op staat en besparen maar liefst € 5.000,00 op jaarbasis. Dat maakt het nóg leuker.”

Aanbevolen Blog Posts
<
Contact

Ben je nieuwsgierig geworden naar onze producten en diensten of heb je vragen? Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen jouw bericht zo snel mogelijk in behandeling.

Typ hier je zoekopdracht

Novuss sales traineeship junior accountmanagerNovuss Insight Enterprises
spaceman
slot qris
https://sipewarnakepri.com/
slot hongkong
bet 10 ribu
depo 25 bonus 25 bebas ip

slot depo 10k

mahjong ways 2

slot777

slot server kamboja
slot bet 100 perak
slot mahjong
slot 777
slot gacor hari ini
slot olympus wild bandito https://www.pilatesconsignment.com/ slot bet 100