Dankzij Novuss geniet Insight Enterprises B.V. van lage kosten én verse koffie

Op het eerste gezicht lijken beide bedrijven flink te overlappen. Naast de Nederlandse huisvestiging in Apeldoorn, houdt Insight Enterprises B.V.  zich namelijk ook bezig met geavanceerde IT-oplossingen. Onlangs mocht Novuss Telecom & ICT de partij verwelkomen als nieuwe klant, om niet veel later de volledige mobiele telefonie over te sluiten.

Novuss Insight Enterprises

Insight Enterprises B.V.

Waar het ontstaan van Novuss in Apeldoorn begon, stond de wieg van Insight Enterprises B.V. nét een stukje verder. Aan de andere kant van de oceaan, in Amerika wel te verstaan. In de loop der jaren breidde het bedrijf uit naar onder andere Canada en Engeland, en sinds vorig jaar ook naar Nederland. Onlangs benaderde Insight ons voor hun mobiele telefonie, wat nét even anders liep dan gedacht… Wij kwamen niet alleen langs met een eigen professional, maar ook met een barista – inclusief koffiebar!

Oversluiten van KPN naar T-Mobile

Insight was reeds klant bij KPN en had de intentie om de mobiele abonnementen te verlengen. Omdat wij zaken doen met meerdere providers, voorzien wij de (potentiële) klant eerst van een onafhankelijke kostenanalyse. In het geval van Insight kwam niet KPN, maar T-mobile als meest gunstige provider uit de bus. Niet alleen vanwege het financiële aspect, maar ook qua data en voorwaarden. Echter zat het team van Insight helemaal niet te wachten op wéér een overstap, nadat de overstap van Vodafone naar KPN in het verleden dramatisch was verlopen. Novuss zou Novuss echter niet zijn, als dit niet professioneel opgevangen zou worden.

Tekst loopt door onder de afbeelding

Novuss Insight

Mobiele telefonie én mobiele koffie

Voor de meeste mensen begint een kantoordag niet zonder. Koffie. Het zwarte goud is een essentiële consumptie op de werkvloer. Daarom besloten wij de medewerkers van Insight te verrassen met een mobiele koffiebar inclusief barista, zodat de vervelende nasmaak uit het verleden letterlijk weggespoeld werd. Intussen ging het oversluiten van de abonnementen op de achtergrond vlekkeloos door en was onze professional Wouter aanwezig voor het beantwoorden van eventuele vragen.  Met deze aangename dag heeft men kunnen ervaren dat het oversluiten (‘porteren’) van mobiele telefonie wel degelijk op een fijne en soepele manier kan verlopen.

Wij zijn zeer  content met het verwelkomen Insight Enterprises B.V. als klant van mobiele telefonie én inmiddels ook de bijbehorende hardware. Snel, vakkundig en professioneel. Wil jij dit ook? Novuss is jouw zakelijke (telecom) partner. Bel ons op 088 – 20 30 000 om jouw wensen en onze maatwerkmogelijkheden door te spreken.

Aanbevolen Blog Posts
<
Contact

Ben je nieuwsgierig geworden naar onze producten en diensten of heb je vragen? Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen jouw bericht zo snel mogelijk in behandeling.

Typ hier je zoekopdracht

novuss_nieuwbericht_vsw-expeditie-bv_square-1
spaceman
slot qris
https://sipewarnakepri.com/
slot hongkong
bet 10 ribu
depo 25 bonus 25 bebas ip

slot depo 10k

mahjong ways 2

slot777

slot server kamboja
slot bet 100 perak
slot mahjong
slot 777
slot gacor hari ini
slot olympus wild bandito https://www.pilatesconsignment.com/ slot bet 100