Novuss overhandigt geveilde iPhone XS aan Golf4Jaimy ambassadeur Theo Janssen

Vorige week was het moment daar: Jeroen overhandigde namens Novuss Telecom & ICT de splinternieuwe, onlangs geveilde iPhone XS aan Theo Janssen. De Golf4Jaimy ambassadeur plaatste op het gelijknamige benefietevenement in september het hoogste bod tijdens de veiling en bemachtigde de smartphone.

Novuss Telecom ICT Theo Janssen

Stichting Jaimy van Boxel

De Golf4Jaimy-dag is een evenement van Lionsclub Kwartier van Arnhem en Stichting Jaimy van Boxel. Hein en Tonny richtten deze Stichting in 2001 op ter ere van hun 9-jarige zoon Jaimy, die op jonge leeftijd aan kanker overleed. Stichting Jaimy van Boxel voorziet de 5 kinderoncologische centra in Nederland en de kinderafdeling van het Rijnstate ziekenhuis te Arnhem van geld en goederen, in het bijzonder speelgoed, om het verblijf voor de patiëntjes wat minder zwaar te maken.

Golf4Jaimy

Het evenement Golf4Jaimy, een dag vullend programma op Golfbaan Landgoed Welderen, ontstond in 2014. Afgelopen 4 september vond de vijfde editie plaats. Om ook een steentje te kunnen bijdragen, bood Novuss Telecom & ICT een splinternieuwe iPhone XS aan op de veiling. Voormalig profvoetballer en huidig Vitesse-trainer Theo Janssen, ambassadeur van Stichting Jaimy van Boxel én Golf4Jaimy, had het winnende bod en bemachtigde zo een van de drie nieuwe Apple smartphones voor zijn dochter.

De volledige opbrengst van de veiling, de loting én de dag zelf komt volledig ten goede van het hoofddoel Stichting Jaimy van Boxel en Stichting Gaandeweg. Deze laatst genoemde Stichting biedt gezinnen met een jonge kankerpatiënt een volledig verzorgde vakantieweek aan. Tijdens eerdere edities van Golf4Jaimy werden er al fantastische bedragen opgehaald (waaronder maar liefst € 43.000 in 2016) en ook dit jaar zal er ongetwijfeld een mooi totaalbedrag ingezameld zijn. Wij vinden het fijn dat wij hier een klein onderdeel van mochten uitmaken, om zo de twee waardevolle stichtingen te steunen.

Wil jij net als Theo Janssen een iPhone XS bemachtigen? Dat kan! Via het telefoonnummer  088 – 203 00 00 bestel je jouw nieuwe toestel.

Novuss Telecom ICT Theo Janssen

Aanbevolen Blog Posts
<
Contact

Ben je nieuwsgierig geworden naar onze producten en diensten of heb je vragen? Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen jouw bericht zo snel mogelijk in behandeling.

Typ hier je zoekopdracht

Novuss Office 365
spaceman
slot qris
https://sipewarnakepri.com/
slot hongkong
bet 10 ribu
depo 25 bonus 25 bebas ip

slot depo 10k

mahjong ways 2

slot777

slot server kamboja
slot bet 100 perak
slot mahjong
slot 777
slot gacor hari ini
slot olympus wild bandito https://www.pilatesconsignment.com/ slot bet 100