Mijd de files en werk dankzij Novuss voortaan thuis!

Als je regelmatig forenst is het je vast niet ontgaan: de wegen worden alsmaar drukker. Er ontstaan steeds meer en steeds langere files en voor de toekomst zijn de verwachtingen helaas niet veel beter. Sta jij tot je grote frustratie dagelijks in een file waar maar geen eind aan lijkt te komen? Binnenkort niet meer! Met een online werkplek in de Cloud, gecombineerd met de vast-mobiel integratie, zorgt Novuss dat jij óveral aan de slag kunt.

Novuss Telecom ICT Online Werken Cloud

Ondanks uitbreidingen van het wegennetwerk, blijft het een probleem wanneer (te)veel mensen op hetzelfde moment naar dezelfde bestemming willen afreizen. Dit resulteert in overvolle snelwegen. Je kunt deze files omzeilen, bijvoorbeeld door op andere tijden te gaan werken of – beter nog – gewoon vanuit huis te werken. Wij leveren verschillende diensten waarmee jouw kantooromgeving één-op-één wordt overgezet op jouw mobiele apparaten, waardoor je niet langer de weg op hoeft. Hieronder lichten wij er graag twee uit.

Vast-mobiel integratie

Met de Novuss vast-mobiel integratie verandert jouw smartphone in een mobiel, zakelijk toestel. Zoals de naam van de dienst al verklapt, worden er twee telefoonnummers (vast en mobiel) geïntegreerd in één oplossing. Software op je smartphone, laptop en/of computer zorgt ervoor dat jij bepaalt welk nummer je gebruikt. Zo bel je bijvoorbeeld vanaf je mobiele telefoon uit met het vaste nummer of vice versa. Waar jij je ook begeeft: jouw klanten zien altijd het telefoonnummer dat jij wil dat ze zien. Onze professionals zorgen er graag voor dat de telefooncentrale naar jouw behoeften wordt ingeregeld, inclusief voicemail en eventuele doorschakelingen.

Online Werkplek (OWN 365) in de Cloud

Telefonie is een belangrijk onderdeel van je werk, maar de office-omgeving is zo mogelijk nog belangrijker. Hier beheer jij je documenten, houd je omzetcijfers bij en verstuur je offertes naar potentiële klanten. Werk jij op dit moment lokaal (wat betekent dat je alles opslaat op de computer of laptop zelf) of maak je al gebruik van de Cloud? Door jouw werkomgeving één-op-één naar de Cloud te verplaatsen, kun je altijd en overal aan de slag – mits je verbonden bent met het internet – omdat jouw bestanden en programma’s niet langer lokaal staan. Onlangs schreven wij een uitgebreid artikel over een Online Werkplek in de Cloud (afgekort OWN 365). Klik hier om deze te lezen en hier om meer te lezen over het algemene werken in de Cloud.

Ben jij de files meer dan zat en toe aan een flexibele werkplek? Novuss Telecom & ICT regelt het voor je! Bel 088 – 20 30 000 om de mogelijkheden door te spreken.

Aanbevolen Blog Posts
<
Contact

Ben je nieuwsgierig geworden naar onze producten en diensten of heb je vragen? Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen jouw bericht zo snel mogelijk in behandeling.

Typ hier je zoekopdracht

Novuss professional Maurice
spaceman
slot qris
https://sipewarnakepri.com/
slot hongkong
bet 10 ribu
depo 25 bonus 25 bebas ip

slot depo 10k

mahjong ways 2

slot777

slot server kamboja
slot bet 100 perak
slot mahjong
slot 777
slot gacor hari ini
slot olympus wild bandito https://www.pilatesconsignment.com/ slot bet 100