Novuss’ professional Maurice regelt alles van A tot Z

‘De schoorsteen moet blijven roken’ is een bekende uitspraak die aangeeft dat er inkomsten moeten blijven binnenkomen om te kunnen bestaan. Net als die van iedere andere onderneming, moet de Novuss’ schoorsteen natuurlijk ook blijven roken. Commercieel medewerker binnendienst Maurice Brammer (35) is een van de mannen die zich hier in Enschede dagelijks voor inzet, hoewel dat de lading zeker niet dekt en zijn collega’s hem meer omschrijven als een ‘manusje- van-alles’. 

Novuss professional Maurice

Zo vader, zo zoon

Met een vader die “ook in de computers zat” heeft Maurice het niet van een vreemde. Toch liep het in eerste instantie anders. ”Ik ben begonnen met elektrotechniek. Ik wilde lekker met mijn handen bezig zijn. Tot het omslagpunt kwam waarop ik besefte dat ik helemaal niet in de bouw wílde werken. Dat was tijdens mijn stage bij een IT-bedrijf, waar ik veel heb geleerd en vervolgens ben blijven hangen. Toen volgde Novuss en inmiddels is ook dat alweer vijf jaar geleden.”

Manusje-van-alles

Als Maurice wordt gevraagd om zijn functie bij Novuss te omschrijven, ontsnapt hem een kleine zucht en vertelt hij lachend: “Ik ben de lastigste van allemaal, aangezien ik van alles en nog wat doe. Zo kom ik regelmatig buiten voor verkoop, aanleg of evaluaties én werk ik veel binnen waar ik onder andere een stukje hosting, administratief werk, projectbegeleiding doe. Het is echt van alles wat, behoorlijk afwisselend. Collega’s roepen vaak gekscherend dat ik het manusje-van-alles ben. Dat is ook hetgene wat mij hier zo in aantrekt, een specifieke voorkeur voor een van de taken heb ik niet.” Al gauw blijkt dat Maurice niet alleen op zijn werk, maar ook thuis overal voor inzetbaar is; van een muurtje behangen tot het verbouwen van een volledig huis of, zoals momenteel, het aanleggen van een zeeaquarium. Dit laatste is een van zijn hobby’s, dat de vader van twee graag afwisselt met modelvliegen wanneer de tijd het toelaat.

Van lokale omgeving naar de Cloud

Terugkijkend op de afgelopen jaren, ziet Maurice de Cloud als een van de grootste ontwikkelingen. “Toen ik vijf jaar geleden bij Novuss begon, waren we al deels gestart met Cloud oplossingen maar stond dat echt nog in de kinderschoenen. De laatste tijd zitten we natuurlijk steeds meer in een fase waarbij je gewoon weet dat alles soepel loopt en je de klanten op een goede manier van een lokale- naar een Cloud omgeving kunt helpen. Dat is heel mooi om te zien.” Wat hij hoopt voor de toekomst, weet Maurice nog niet. “Ik ben nog wel aan het oriënteren of ik de komende jaren de wellicht nog zaken wil leren, maar in eerste instantie is het mooi zoals het nu gaat. Ik probeer ook wel wat dingen los te laten, zoals computers in elkaar zetten en servers bouwen, omdat ik wat meer de administratieve tak erbij heb genomen. Op kleinere schaal spring ik natuurlijk nog wel bij.”

De kans is gelukkig aanzienlijk dat Maurice ook zijn toekomst bij Novuss doorbrengt, want hij heeft het prima naar zijn zin in Enschede. “Er heerst een hele gemoedelijke sfeer binnen Novuss. Onderling is het altijd gezellig, we zijn heel betrokken en met een kleine groep zijn de lijntjes natuurlijk al gauw vrij kort. En afhankelijk van de klant is ook dat contact vrij gemoedelijk en iets minder zakelijk. Dat werkt heel prettig.”

Aanbevolen Blog Posts
<
Contact

Ben je nieuwsgierig geworden naar onze producten en diensten of heb je vragen? Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen jouw bericht zo snel mogelijk in behandeling.

Typ hier je zoekopdracht

Novuss Telecom ICT Wifi
spaceman
slot qris
https://sipewarnakepri.com/
slot hongkong
bet 10 ribu
depo 25 bonus 25 bebas ip

slot depo 10k

mahjong ways 2

slot777

slot server kamboja
slot bet 100 perak