Wie is de baas van het internet?

Wie is de baas van het internet? Een vraag die de gemoederen sinds de komst van het wereldwijde web flink bezighoud. Toch is het antwoord vrij simpel: er is namelijk niemand die het internet bezit. Op een plek waar niemand écht de baas is, wil je natuurlijk niet dat jouw werk- en telefoniegegevens zomaar ergens terecht komen. Novuss begrijpt dat. Wij kunnen er daarom voor zorgen dat je ook buiten jouw eigen pand een goed beveiligde verbinding krijgt.

Een spinnenweb aan netwerken

In de late jaren zestig wilde het Amerikaanse ministerie van Defensie een gedecentraliseerd netwerk dat ‘online’ kon blijven draaien. In tijden van oorlog wel zo makkelijk, gezien bommen met gemak een heel station konden wegvegen en dus ook voor een deel de communicatie. Het ARPANET – de voorloper van het internet – werd dan ook in eerste instantie ontwikkeld door universiteiten puur voor militaire doeleinden. Er kwamen echter steeds meer netwerken en partijen bij en met de komst van de eerste internetbrowsers werd het internet voor de consument ook aantrekkelijk. Het resultaat van deze ontwikkelingen: er kwam een spinnenweb aan netwerken over de hele wereld en niemand kon en kan aangewezen worden als ‘de baas’. Iedereen doet er het zijne mee.

Novuss zorgt voor een goed beveiligde verbinding

Dat we daarom tegenwoordig voorzichtig moeten zijn op het internet, is dan ook niemand ontgaan. Dit geldt niet alleen in de privésfeer, maar ook voor bedrijven. Je wilt immers niet dat jouw gegevens ergens gaan rondzwerven op een plek waar niemand volledig de controle heeft. Novuss weet als geen ander dat een goed beveiligde verbinding hierbij van belang is. Een telecom & ICT-omgeving is namelijk de ‘ader’ van ieder bedrijf. Een eerste stap is natuurlijk het beveiligen van het interne netwerk. Novuss kan er echter voor zorgen dat je ook buiten jouw eigen pand een beveiligde verbinding krijgt voor jouw werk- en telefonieomgeving. Daarnaast heeft Novuss voor zijn cloud werkplekken en telefonieomgevingen een 1 op 1 verbinding zodat het ontsloten wordt van het wereldwijde web. Hierdoor kan jouw organisatie altijd probleemloos en in een zeer veilige IT omgeving te werk gaan.

Novuss Telecom & ICT helpt jou graag met het beveiligen van jouw interne verbinding om zo jouw gegevens veilig te stellen. Bel naar 088 – 20 30 000 voor de mogelijkheden en ons onafhankelijke advies.

Aanbevolen Blog Posts
<
Contact

Ben je nieuwsgierig geworden naar onze producten en diensten of heb je vragen? Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen jouw bericht zo snel mogelijk in behandeling.

Typ hier je zoekopdracht

spaceman
slot qris
https://sipewarnakepri.com/
slot hongkong
bet 10 ribu
depo 25 bonus 25 bebas ip

slot depo 10k

mahjong ways 2

slot777

slot server kamboja
slot bet 100 perak
slot mahjong
slot 777
slot gacor hari ini
slot olympus wild bandito https://www.pilatesconsignment.com/ slot bet 100