Microsoft komt met nieuwe Excel-functionaliteit voor 365-gebruikers

Microsoft heeft iets nieuws op de markt gebracht: een mobiele Excel-app die smartphonefoto’s van geprinte Exceltabellen omzet in bewerkbare versies. De functie is nieuw voor 365-gebruikers en zorgt ervoor dat je nooit meer gegevens handmatig hoeft over te typen. Bij Novuss kun je ook van deze nieuwe functie gebruik maken met bijvoorbeeld jouw OWN 365 werkplek.

In een eerder artikel legden we al uit wat de OWN 365 werkplek inhoudt. Kort gezegd beschik je met de Online Werkplek over jouw zakelijke data waar en wanneer je maar wil. Op ieder gewenst apparaat heb jij toegang tot het nieuwste Office-pakket én kun je daarin gegevens beheren, bewerken én wordt het veilig opgeslagen in de cloud. Het hele artikel lees je hier.

Excel-mogelijkheid nu beschikbaar voor 365-gebruikers

Terug naar de nieuwste parel van Microsoft. De nieuwste Excel-mogelijkheid van Microsoft is vanaf nu beschikbaar voor 365-gebruikers. De functie maakt het mogelijk een foto te maken van een datatabel die vervolgens wordt omgezet naar een bewerkbare Excel-spreadsheet. De functie stelt jou er dus toe in staat om met de camera van jouw smartphone data in Excel te plaatsen. Alles gaat automatisch. In de spreadsheet kun jij vervolgens werken en alle aanpassingen die je maar wil doorvoeren.

Het grootste voordeel van deze nieuwe mogelijkheid is dat je hierdoor nauwkeuriger werkt. Gegevens overnemen met de hand kan zorgen voor fouten in bijvoorbeeld belangrijke bedrijfsgegevens. De Excel-functie kan dit dus voorkomen.

Nieuwe datatypen toegevoegd aan Excel

Naast deze oplossing heeft Microsoft ook nieuwe datatypen voor Excel beschikbaar gemaakt. Dit gaat om geografische gegevens van landen, deelstaten, postcodes en steden. Ook aandeleninformatie en koppelingen die het ophalen van actuele gegevens mogelijk maken zijn aan de Office-dienst toegevoegd. Er is echter een kleine kanttekening: de functie is in eerste instantie alleen voor Android beschikbaar. IOS-gebruikers krijgen binnenkort de beschikking over de app.

Wil je meer informatie over de mogelijkheden van onze OWN 365 en de Excel functionaliteit? Bel dan naar 088 – 20 30 000.

Aanbevolen Blog Posts
<
Contact

Ben je nieuwsgierig geworden naar onze producten en diensten of heb je vragen? Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen jouw bericht zo snel mogelijk in behandeling.

Typ hier je zoekopdracht

spaceman
slot qris
https://sipewarnakepri.com/
slot hongkong
bet 10 ribu
depo 25 bonus 25 bebas ip

slot depo 10k

mahjong ways 2

slot777

slot server kamboja
slot bet 100 perak
slot mahjong
slot 777
slot gacor hari ini
slot olympus wild bandito https://www.pilatesconsignment.com/ slot bet 100